Piilota haku
Näytä haku

Toivolansaari Camping – Varaus- ja peruutusehdot

Majoitusvuorokausi alkaa mökeissä ja matkailuajoneuvopaikoissa kello 14.00 ja päättyy kello 12.00. Ennakkoon varatut mökit pidetään varattuina kello 18.00 saakka, ellei myöhemmästä tulosta ole sovittu erikseen.

Yksityisten asiakkaiden peruutusehdot

Varauksen voi peruuttaa ilman peruutusmaksua, mikäli peruutus tapahtuu viimeistään 7 vuorokautta ennen saapumista. (maksun palautuksesta perimme 5 eur toimistomaksun)

Myöhäisemmissä peruutuksissa leirintäalueella on oikeus saada korvausta sovitusta hinnasta seuraavasti:
a) Kun peruutus tapahtuu alle 7 vrk ennen saapumispäivää, (kuitenkin ennen saapumispäivää edeltävää iltaa klo 18) perimme toimistomaksun 20€/varaus. Pidemmissä, yli 2 vrk:n varauksissa peruutuskulu on 20% mikäli peruutus tapahtuu viimeistään saapumispäivää edeltävää iltaa klo 18.

b) Mikäli peruutus tehdään saapumispäivää edeltävänä iltana klo 18.00 jälkeen, leirintäalueella on oikeus periä asiakkaalta täysi majoitushinta.

Saapumatta jättäminen: veloitetaan sovittujen palvelujen täysi hinta.
Lähtö ennen sovittua ajankohtaa: käyttämättä jääneeltä ajalta veloitetaan täysi hinta.

Ryhmien peruutusehdot

Ryhmävarauksen voi kustannuksitta peruuttaa:

a) kun peruutus tehdään vähintään 21 vuorokautta ennen saapumista.
b) kun peruutus käsittää alle 50 % ryhmästä ja tehdään vähintään 14 vuorokautta ennen saapumista.

Myöhäisemmissä ryhmien peruutuksissa perimme maksua seuraavasti:

a) 21-14 vrk 25 %
13-7 vrk 75 %
alle 7 vrk  90%

b) 14-8 vrk 25 %
7-3  vrk   50 %
alle 3 vrk 90 %

Saapumatta jättäminen: veloitetaan sovittujen palvelujen täysi hinta.
Lähtö ennen sovittua ajankohtaa: käyttämättä jääneeltä ajalta veloitetaan täysi hinta.

Majoittuminen ja mökin siivous

Majoitushintaan kuuluu majoitusyksikön käyttöoikeus. Hintaan sisältyvät majoitusyksikköön kuuluvat varusteet. Asiakkaiden edellytetään käyttävän liinavaatteita, makuupussia tms. Liinavaatteita on tarvittaessa saatavana eri korvauksesta leirintäalueen vastaanotosta. Leirintämökkien normaali loppusiivous sisältyy majoitusyksikön hintaan. Asiakkaalta kuitenkin edellytetään, että hän tyhjentää jääkaapin, vie mökin roskat jätepisteeseen sekä vie pois mahdollisesti mukanaan tuomat pullot ja tölkit. Mikäli olet tilannut liinavaatteet, jätetään ne pinossa sängyn päälle.

Häiriökäyttäytymisestä johtuva varauksen keskeytys

Mikäli asiakas/varaaja käyttäytyy leirintäalueen yleisten järjestyssääntöjen tai leirintäalueen henkilökunnan antaman ohjeistuksen vastaisesti eikä leirintäalueen edustajan antamasta ilmoituksesta/huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa varaamassaan majoitusyksikössä tai lähiympäristössä, on leirintäalueella oikeus keskeyttää varaus välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet todelliset kustannukset laskutetaan varaajalta.

Vauriot, puutteet ja reklamaatiot

Kaikki majoitusyksikön varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi leirintäalueen henkilökunnalle, jolloin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata tai kompensoida. Jos haittatekijää ei voida korjata tai kompensoida paikan päällä, on asiasta tehtävä välitön kirjallinen reklamaatio Kehittämisyhtiö Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy:lle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida. Samoin asiakas on velvollinen ilmoittamaan välittömästi ja korvaamaan majoitusyksikölle tai leirintäalueen muille rakennuksille ja niiden irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan todellisten kulujen mukaan jälkikäteen: Varaaja on täysimääräisessä vastuussa varaamansa majoitusyksikön kunnossa pysymisestä majoitusvarauksensa aikana. Toivolansaari Camping ei vastaa kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista (esim. katkokset vesi- tai sähköverkossa, tietoliikenne- tai tv-verkossa).

Henkilömäärä

Majoitusyksikön suurin sallittu henkilömäärä on sama kuin vuoteiden ja lisävuoteiden määrä. Henkilömäärä on ilmoitettava matkustajailmoituksella viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä, eikä sitä saa ylittää.

Matkustajatietojen antovelvollisuus

Majoituslain mukaan matkustajan tulee täyttää matkustajailmoitus ennen majoittumistaan. Asiakkaalla on mahdollisuus tulostaa ja täyttää   matkustajailmoitus ennakkoon, mikä nopeuttaa majoittumista leirintäalueelle, otathan tulostetun ja täytetyn matkustailmoituksen mukaan vastaanottoon.  Matkustajailmoitus tulee täyttää viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tietojenantovelvollisuuden laiminlyönnistä ja väärien henkilötietojen antamisesta on säädetty rangaistus rikoslaissa.

Alaikäiset majoittujat

Alaikäiset ovat tervetulleita majoittumaan. Edellytämme, että jokaisella alaikäisellä majoittujalla on huoltajaltaan saatu vapaamuotoinen lupalappu mukanaan ja huoltaja lähettää alaikäisen majoittumisesta vahvistuksen sähköpostitse ennakkoon camping@ikaalinen.fi Lupalapussa tulee olla myös huoltajan puhelinnumero. Kaikki mökissä majoittujat ovat yhteisvastuussa, jos irtaimistoa rikotaan tahallisesti tai varastetaan. Ilmoitamme kaikesta ilkivallasta myös huoltajille ja tarvittaessa myös poliisille.

Tupakointi ja lemmikkieläimet

Tupakointi on sallittu vain majoitustilojen ulkopuolella. Luvattomasta sisällä tupakoinnista palvelun tarjoajalla on oikeus veloittaa siivouksesta ja tuuletuksesta aiheutuneet lisäkulut. Lemmikin tuonti majoitustiloihin on sallittu kaikissa muissa mökeissämme, paitsi Uusi mökki 2 ja 3:ssa. Lemmikistä pitää aina ilmoittaa etukäteen. Lemmikin paikka ei ole sängyssä. Lemmikkieläimistä veloitetaan majoitusajalta 10 € lisämaksu. Lemmikin sairaus ei ole varauksen perumiseen oikeuttava syy.

Erimielisyydet

Ensisijaisesti palvelun tarjoaja ja asiakas neuvottelevat mahdollisista erimielisyyksistä ja pyrkivät ratkaisuun. Jos asiakas ja palvelun tarjoaja eivät pääse yhteisymmärrykseen, asiakas voi saattaa riita-asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

Palvelun tarjoajan oikeus peruuttaa varaus

Leirintäalue ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamasta varauksen peruuntumisesta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada mahdollisesti etukäteen maksamansa majoitushinta takaisin. Palvelun tarjoajan vastuu rajoittuu vain maksetun summan palauttamiseen, eikä velvoitetta korvaavan kohteen tarjoamiselle ole. Force majeure –tapauksessa palveluntarjoaja voi mahdollisuuksiensa mukaan tarjota varauksen peruuttamisen vaihtoehdoksi varauksen vaihtoa toiseen majoitusmuotoon.

Toivolansaari Campingilla on oikeus milloin tahansa muuttaa palvelua, sen sisältöä, saatavilla oloa ja tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä asiakkaalle kotisivuillaan. Muutokset tulevat voimaan välittömästi kuitenkin niin, että asiakkaan varauksiin sovelletaan aina varauksen tekohetkellä voimassa olleita ehtoja.

Lämpimästi Tervetuloa!

Toivolansaari Camping

Toivolansaarentie 3, 39500 Ikaalinen

camping@ikaalinen.fi

 

Puhelin 044 730 1228/Reception

Puhelin (03) 450 1222/Toimisto