Piilota haku
Näytä haku

Avoinna 15.05.-30.08.2020
Vastaanotto/kahvio:
toukokuussa tiistai-lauantai klo 10.00-15.00
kesä-heinäkuu maanantai-sunnuntai klo 8.00-22.00
16.8 alkaen maanantai-sunnuntai klo 10-18:00

Toivolansaari Camping sijaitsee ihanteellisella paikalla saaressa, kauniin Kyrösjärven ympäröimänä, mutta kuitenkin lähellä Ikaalisten keskustan palveluita. Täällä voit kokea aamuauringon ensisäteet herätessäsi, ja lopetella illan laskevan auringon kajoon vaikkapa grillaten yhdessä grillikatoksistamme.

Toivolansaari Campingin viihtyisästä kahviosta voit ostaa mm. jäätelöä, makeisia, pientä suolaista purtavaa, tuoretta pullaa, virvoitusjuomia, olutta, siideriä ja lonkeroa. Kahvion yhteydessä on myös viihtyisä terassi.

Alueellamme on 15  mökkivaihtoehtoa sekä laajat nurmikentät matkailuautoille ja–vaunuille sähköpaikkoineen. Majoittujilla on käytössään saniteettitilat erillisissä huoltorakennuksissa. Alueelta löytyy myös keittokatos, jossa on liedet ja kylmä/lämmin vesi.

Rantasaunalla on yleisiä saunavuoroja tai sen voi varata myös omaan käyttöön. Saunan kuistilta avautuu upea näkymä järvelle, ja laiturilta on hyvä pulahtaa vilvoittelemaan päivän päätteeksi.

Alueelta löydät myös beach volley -kentän, minigolf-radan, jättitrampoliinin ja lasten leikkipaikan. Saaren poikki kulkee valaistu pururata ja vastaanotosta on mahdollista vuokrata soutuvene sekä erilaisia pelivälineitä. Pienen kävelymatkan päässä on tenniskenttä.

Tervetuloa viihtymään!