Piilota haku
Näytä haku

Täältä löydät parhaat tarjoukset Mökkilomallesi!

Näsinjoutsenen&Näsinneidon syystarjous!
Näsinjoutsen ja Näsinneito mökeillä hinnat syyskuussa (01.-30.09.2021) sisältävät loppusiivouksen ja veneen&perämoottorin&5l kanisterin bensaa. Erinomaiset kalastusmahdollisuudet Näsijärvellä ja Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistot vain 30-35 km mökiltä! Mökeissä uutuutena myös LANGATON VALOKUITUYHTEYS ja kaapelitv, huippumahdollisuus vaikka etätöihin!
Tunnelmallinen hirsimökki Hannula Ikaalisissa Kyrösjärven rannalla nyt tarjoushintaan syksyllä! 280 eur/viikonloppu, varattavissa myös palju lisämaksusta 150e/vkl! Lähellä Vatulan ja Jämin erinomaiset ulkoilumaastot. Puusaunan ja avotakan lämmössä on kiva viettää iltaa ja grillikokkailusta pääset nauttimaan katetulla grillipaikalla.
Villa Karhenhelmen syksyn ja talven huipputarjous rentouttaviin arkilomiin pariskunnille tai pienille ryhmille (max.6hlö)! Villa Karhenhelmi on upea lomakeidas Ylöjärven Karhella Karhejärven rannalla rauhoittavassa maalaismaisemassa. Huvilan porealtaalla ja tunnelmallisessa puulämmitteisessä saunassa rentoutuvat koko keho ja mieli. Huvilalle voit tilata paikanpäälle hierojan tai pito- ja ohjelmapalveluita kruunaamaan täydellisen lomakokemuksen. Lähellä myös mielenkiintoisia käyntikohteita kuten  Suklaatila https://suklaatila.fi/ ja Seitsemisen Kansallispuisto. Huvilassa on nopea langaton nettiyhteys sekä 3 Smart-tv:tä. Etätyöpaikkanakin siis loistava! Supertarjoukset voimassa uusiin arkivarauksiin max. 6 hlölle 1.9.2021-29.4.2022- poislukien koulujen loma-ajat
Lähde lomalle ja vuokraa paras mökkilomasi "äkkilähtö -hintaan"! Valikoimassamme on useita mökkejä jotka vuokrataan 10-30 % alennuksella 1-5 päivää ennen loman alkua!