Piilota haku
Näytä haku

Täältä löydät parhaat tarjoukset Mökkilomallesi!

Hannulan alkutalven tarjous!
Tunnelmallinen hirsimökki Hannula Ikaalisissa Kyrösjärven rannalla tarjoaa alkutalven (17.02.2023 asti) kaikki varaukset -10 % alennuksella! Lähellä Vatulan ja Jämin erinomaiset hiihto- ja ulkoilumaastot. Puusaunan ja avotakan lämmössä on kiva viettää iltaa mukavan talvireippailun jälkeen. Palju käytettävissä lisämaksusta!
Näsinneito (kuvassa) ja Näsinjoutsen ovat tunnelmallisia ja valoisia hirsihuviloita upeissa maisemissa Näsijärven rannalla lähellä Muroleen kanavaa.  Huviloihin majoittuu 7-8 lomanviettäjää/mökki  ja isoon Näsinneidon saunaan mahtuu vaikka koko seurue kerralla saunomaan. Tampereelle matkaa  vain 50 km ja Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistoihin vain 30-35 km! Mänty-Linna puolestaan on viihtyisä hirsimökki Kihniössä  Nerkoojärven rannalla, vuodepaikat 8:lle, erillinen puulämmitteinen rantasauna ja paljun vuokrausmahdollisuus! Mänty-Linnasta Käskyvuoren upealle luontoliikunta-alueelle ja näkötornille on  matkaa vain 15 km, Tampereelle 100 km. Kaikissa mökeissä upeat ja tunnelmalliset varaavat takat! Näsinjoutsen, Näsinneito ja Mänty-Linna mökeillä joululoman hintaan sisältyy loppusiivous (arvo 100 eur) joulukuusi sekä joulukoristelut! Hinta jouluna aikavälillä 22.-30.12.2022: 920 eur/2-4 yötä/mökki sisältäen loppusiivous! 1200 eur/5-7 yötä/mökki sisältäen loppusiivous!
Lähde lomalle ja vuokraa paras mökkilomasi "äkkilähtö -hintaan"! Valikoimassamme on useita mökkejä jotka vuokrataan 10-30 % alennuksella 1-5 päivää ennen loman alkua!