Piilota haku
Näytä haku

Täältä löydät parhaat tarjoukset Mökkilomallesi!

Viihtyisät hirsihuvilat Näsinjoutsen ja Näsinneito Näsijärven rannalla (Ruovedellä) ja Mänty-Linna Nerkoojärven rannalla (Kihniössä) tarjoavat nyt loppusiivouksen (arvo 100 eur/mökki) sekä pulkat ja kelkat talvilomavarauksiin viikoilla 8-10! Mökeissä uutuutena LANGATON VALOKUITUYHTEYS ja kaapelitv, huippumahdollisuus myös etätöihin!
Villa Karhenhelmen alkutalven huipputarjous rentouttaviin arkilomiin pariskunnille tai pienille ryhmille (max.7hlö)! Villa Karhenhelmi on upea lomakeidas Ylöjärven Karhella Karhejärven rannalla rauhoittavassa maalaismaisemassa. Huvilan porealtaalla ja tunnelmallisessa puulämmitteisessä saunassa rentoutuvat koko keho ja mieli. Huvilalle voit tilata paikanpäälle hierojan tai pito- ja ohjelmapalveluita kruunaamaan täydellisen lomakokemuksen. Lähellä myös mielenkiintoisia käyntikohteita kuten  Suklaatila https://suklaatila.fi/ ja Seitsemisen Kansallispuisto. Huvilassa on nopea langaton nettiyhteys sekä 3 Smart-tv:tä. Etätyöpaikkanakin siis loistava! Supertarjoukset voimassa uusiin arkivarauksiin max. 7 hlölle ajalla 25.1.- 31.3.2021
Lähde lomalle ja vuokraa paras mökkilomasi "äkkilähtö -hintaan"! Valikoimassamme on useita mökkejä jotka vuokrataan 10-30 % alennuksella 1-5 päivää ennen loman alkua!