Piilota haku
Näytä haku

Täältä löydät parhaat tarjoukset Mökkilomallesi!

Mänty-Linnan kesälomatarjous!
Viihtyisällä Mänty-Linna mökillä Nerkoojärven rannalla vielä vapaana 22.-29.06.2020! Tarjoushinta 1100 euroa/vko sis. majoituksen, erillisen puulämmitteisen rantasaunan ja paljun käytön, veneen&perämoottorin sekä kalastusluvan!
Mökkiavaimen valikoimasta löytyy useita mökkejä lähellä Jämiä (0-10 km). Jämin harjumaisemista löydät upeat retkeilyreitit, marjastusmaastot, hiihtoladut & hiihtotunnelin sekä maastoon merkityt pyöräilyreitit, Jämi on oikea ulkoilijan superkohde! Jämin alueella voit myös rullahiihtää ja luistella, pelata frisbeegolfia, uida ja kiipeillä uudessa seikkailupuistossa! Mökkiavaimen välittämillä mökeillä yhdistät helposti lomaasi sekä ulkoilun riemut rauhallisilla metsäreiteillä ja tunnelmallisen mökkiloman saunoineen ja grillailuineen!
Alueemme kansallispuistot Seitseminen ja Helvetinjärvi tarjoavat upeat mahdollisuudet retkeilyyn luonnonrauhassa! Tiesitkö, että Mökkiavain on Metsähallituksen yhteistyökumppani ja meillä on välityksessämme useita ihania yksityismökkejä lähellä kansallispuistoja? Löydät valikoimastamme useita kohteita joihin yhdistät helposti ulkoilun ja retkeilyn riemut! Helpottaaksesi etsintöjäsi olemme listanneet valmiiksi mökkejä jotka sijaitsevat vain 0-30 km etäisyydellä kansallispuistoista.