Piilota haku
Näytä haku

Täältä löydät parhaat tarjoukset Mökkilomallesi!

Viihtyisät hirsihuvilat Näsinjoutsen ja Näsinneito Näsijärven rannalla (Ruovedellä) ja Mänty-Linna Nerkoojärven rannalla (Kihniössä) tarjoavat nyt loppusiivouksen kaikkiin uusiin varauksiin toukokuun 2021 loppuun asti, myös vappuna! Edun arvo 100 euroa! Mökeissä uutuutena LANGATON VALOKUITUYHTEYS ja kaapelitv, huippumahdollisuus myös etätöihin!
Uusi ihana kohde valikoimassamme: ONNELA Nokialla, ison Pyhäjärven rannalla! Matkaa Tampereelle vain n. 35 km ja Nokian keskustaan palveluineen n. 18 km. Vuodepaikat 5+4:lle, hyvin varusteltu keittiö, erillinen puulämmitteinen rantasauna (sekä sisällä sähkösauna) ja kaksi rantaa: matala hiekkaranta sekä syvä ranta. Mökissä on wi-fi, eli etätyötkin onnistuvat ja lomailuun löytyy paljon kivaa tekemistä lapsille ja aikuisille: iso palju, frisbeegolf-kori, trampoliini, keinut, biljardi/pingispöytä, isot nurmikentät pelailuun, SUP lauta, soutuvene ja sähköperämoottori....
Lähde lomalle ja vuokraa paras mökkilomasi "äkkilähtö -hintaan"! Valikoimassamme on useita mökkejä jotka vuokrataan 10-30 % alennuksella 1-5 päivää ennen loman alkua!