Piilota haku
Näytä haku

Täältä löydät parhaat tarjoukset Mökkilomallesi!

Näsinneidon huipputarjous 1.-8.7.2022! Nyt peruutuksen vuoksi vapaana heinäkuun ensimmäinen viikko, varaa heti! Näsinneito on  tunnelmallinen ja valoisa hirsihuvila upeissa maisemissa Näsijärven rannalla lähellä Muroleen kanavaa.  Tarjoushinta 1100 eur/viikko Hintaan sisältyy myös  veneen käyttö+moottori ja bensa, langaton valokuituyhteys ja kaapeli-tv! Tarjoushinta voimassa uusiin varaukseen ajalle 1.-8.7.2022.
Villa Karhentimanttiin nopealle huipputarjous! Villa Karhentimantti on upea lomakeidas Ylöjärven Karhella Karhejärven rannalla rauhoittavassa maalaismaisemassa. Huvilan porealtaalla ja tunnelmallisessa puulämmitteisessä saunassa rentoutuvat koko keho ja mieli. Huipputarjous 27.6.-1.7.2022 ma-pe 1400 eur/2-4 yötä sisältäen porealtaan käytön ja  loppusiivouksen! liinavaatteet lisämaksusta 15 eur/hlö Varaa lomasi heti! https://mokkiavain.fi/mokit/villa-karhentimantti/
Lähde lomalle ja vuokraa paras mökkilomasi "äkkilähtö -hintaan"! Valikoimassamme on useita mökkejä jotka vuokrataan 10-30 % alennuksella 1-5 päivää ennen loman alkua!