Piilota haku
Näytä haku

Täältä löydät parhaat tarjoukset Mökkilomallesi!

Jääkiekon MM-kisamajoitus Näsineidossa tai Näsinjoutsenessa Näsijärven rannalla Ruovedellä. Mökeiltä vain 40 min ajomatka Tampereen Nokia Areenalle! Yhdistä nyt kätevästi mökkiloma ja lätkä!
Mökkiavaimen valikoimasta löytyy useita mökkejä lähellä Jämiä (0-10 km). Jämin harjumaisemista löydät upeat retkeilyreitit, marjastusmaastot, hiihtoladut & hiihtotunnelin sekä maastoon merkityt pyöräilyreitit, Jämi on oikea ulkoilijan superkohde! Jämin alueella voit myös rullahiihtää ja luistella, pelata frisbeegolfia, uida ja kiipeillä uudessa seikkailupuistossa! Mökkiavaimen välittämillä mökeillä yhdistät helposti lomaasi sekä ulkoilun riemut rauhallisilla metsäreiteillä ja tunnelmallisen mökkiloman saunoineen ja grillailuineen!
Hannulan kevättalven tarjous!
Tunnelmallinen hirsimökki Hannula Ikaalisissa Kyrösjärven rannalla tarjoaa kevättalven (28.4.2023 asti) kaikki varaukset -10 % alennuksella! Lähellä Vatulan ja Jämin erinomaiset hiihto- ja ulkoilumaastot. Puusaunan ja avotakan lämmössä on kiva viettää iltaa mukavan talvireippailun jälkeen. Palju käytettävissä lisämaksusta!
Viihtyisä hirsihuvila Näsinneito Näsijärven rannalla (Ruovedellä) tarjoushintaan 660 euroa/4vrk pääsiäisenä, tarjoushinta sis. pidennetyn viipymisen lähtöpäivänä, pääsiäiskoristelut sekä loppusiivouksen! Mökillä myös LANGATON VALOKUITUYHTEYS ja kaapelitv!