Piilota haku
Näytä haku

Ikaalisten Kylpyläkaupungin välittämien loma-asuntojen online- vuokrausehdot

Varaus- ja peruutusehdot

Ikaalisten Kylpyläkaupunki noudattaa välittämiensä loma-asuntojen varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut maksun varaamastaan lomakohteesta

Varaaminen ja maksu

Onlinessa asiakas maksaa koko vuokran heti varauksen tehtyään. Varaus vahvistetaan lähettämällä sähköpostilla asiakkaalle varausvahvistus, jossa on lomakohteen omistajan/huoltajan nimi- ja osoitetiedot, ajo-ohjeet avaintensaantipaikkaan tai lomakohteeseen sekä ohjeet avainten noudosta. Maksun yhteydessä peritään 5 euron suuruinen toimitusmaksu.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Peruutukset

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti Ikaalisten Kylpyläkaupungille. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun tieto on saapunut Ikaalisten Kylpyläkaupungille. Mikäli peruutus myöhästyy tai ei saavu lainkaan perille, peruutus voidaan hyväksyä, jos asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana. Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu ja toimitusmaksu. Mikäli varauksen peruutus tehdään myöhemmin kuin 21
vuorokautta ennen loman alkua, veloitetaan koko vuokra. Asiakkaalla on oikeus saada Ikaalisten Kylpyläkaupungille maksamansa vuokra takaisin, lukuun ottamatta ennakkomaksua ja toimitusmaksua, mikäli peruutus johtuu syystä, että asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa asuva henkilö äkillisesti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava tällöin viipymättä ja tapahtuma on osoitettava luontevalla tavalla (lääkärintodistus
yms.). Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana tai myöhemmin kuin 48 tuntia ennen varausajankohdan alkua, ei asiakkaan maksamaa vuokrasummaa korvata. Mikäli asiakas muuttaa lomakohdetta tai loman ajankohtaa, pidetään sitä aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena.

Ikaalisten Kylpyläkaupungin oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voi lomakohteen omistaja Ikaalisten Kylpyläkaupungin välityksellä irtisanoa sopimuksen. Ikaalisten Kylpyläkaupunki on velvollinen ilmoittamaan tästä asiakkaalle viipymättä. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Ikaalisten Kylpyläkaupungille maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

Avainten luovutus

Lomaosakkeiden avaimet noudetaan varausvahvistuksessa erikseen mainitusta paikasta. Asunnon saa käyttöön tulopäivänä klo 14.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä (poikkeuksena kylpyläalueen lomakylän rivi- ja paritaloasunnot).

Oleskelu lomakohteessa

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 14.00 lähtöpäivään klo 12.00 mennessä (poikkeuksena kylpyläalueen lomakylän rivi- ja paritaloasunnot).
Kaikkien lomakohteiden vuokraan kuuluvat tyynyt, peitot ja kalusteet. Loma-asuntojen vuokraushintaan eivät sisälly liinavaatteet ja siivouksesta loman aikana ja sen päättyessä huolehtii asiakas itse. Oletamme, että asiakas huolehtii seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden imurointi, astioiden puhdistus (ja tiskikoneen tyhjennys), tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus. Mikäli varauksen päättyessä ei ole tehty asianmukaista loppusiivousta, on Ikaalisten Kylpyläkaupungilla oikeus periä asiakkaalta siivousmaksu.

Vahinkojen korvaus

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon suoraan lomakohteen omistajalle.

Henkilömäärä

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä asunnossa on vuoteita. Mahdollisista yövieraista on sovittava erikseen kohteen omistajan/huoltajan kanssa. Teltan, asuntovaunun tai vuokrattavien välineiden (kuten kylpytynnyri) käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Mahdolliset valitukset

Kaikki lomakohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on ilmoitettava välittömästi suoraan kohteen omistajalle tai huoltajalle. Mikäli asiaan ei tule korjausta, tulee asiakkaan ottaa 72 tunnin sisällä yhteys Ikaalisten Kylpyläkaupunkiin. Mikäli asia ei tule vieläkään korjatuksi, asiakas voi tehdä kirjallisen valituksen Ikaalisten Kylpyläkaupungille. Tämä tulee tehdä kuukauden kuluessa varauksen päättymisestä. Jos asiakas ja Ikaalisten Kylpyläkaupunki eivät pääse yhteisymmärrykseen, voi asiakas saattaa asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

Jos asiakas ei ilmoita havaitsemiaan puutteita heti vuokra-aikana kohteen huoltajalle/omistajalle, katsotaan lomakohteen olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa. Vasta vuokra-ajan jälkeen ilmoitettuja puutteita ei voida yhdessä todeta, eikä Ikaalisten Kylpyläkaupunki ole niistä korvausvelvollinen.

Emme vastaa esitteen/internetin mahdollisista virheistä. Pidätämme oikeuden internetsivujen päivityksen jälkeen tulleisiin muutoksiin.