Piilota haku
Näytä haku

Yhteystiedot

Mökkiavain / Ikaalisten Kylpyläkaupunki

Puh. 03 450 1222
kylpylakaupunki@ikaalinen.fi

Avoinna ma-pe klo 9:00-17:00

Ikaalisten Kylpyläkaupunki/Mökkiavain noudattaa välittämiensä lomamökkien- ja loma-asuntojen varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja:

Ikaalisten Kylpyläkaupungin välittämien lomamökkien ja loma-asuntojen vuokrausehdot

Varaus- ja peruutusehdot

Ikaalisten Kylpyläkaupunki/Mökkiavain noudattaa välittämiensä lomamökkien- ja loma-asuntojen varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja.

Varaaminen ja maksu

Varauksen tekijän tulee olla varausta tehdessään 18 vuotta täyttänyt.

Varaus vahvistetaan lähettämällä asiakkaalle varausvahvistus, jossa on lomakohteen omistajan/huoltajan nimi- ja osoitetiedot, ajo-ohjeet avaintensaantipaikkaan tai lomakohteeseen sekä laskut vuokran maksua varten.

Mikäli varaus tehdään yli 6 viikkoa ennen vuokrausajankohtaa, lähetetään asiakkaalle lasku kahdessa osassa: ennakkomaksu 20 % vuokrasta (eräpäivä 7 vrk laskun päiväyksestä) ja loppulasku 80 % vuokrasta (eräpäivä 6 vko ennen loman alkua). Jos varaus on 3 vkoa tai pidempi, niin ennakkomaksuna veloitetaan 50% (eräpäivä 7 vrk laskun päiväyksestä) ja loppulaskuna 50% vuokrasta (eräpäivä 8 vkoa ennen loman alkua).

On line varauksissa asiakkaan tulee maksaa vähintään ennakkomaksu (20% lomakohteen vuokrahinnasta) varauksen yhteydessä verkkopankissa tai luottokortilla jolloin vahvistus varauksesta sekä kuitti maksusta lähetetään asiakkaan sähköpostiin heti automaattisesti.

Ennakkomaksun yhteydessä peritään 19 euron suuruinen palvelumaksu. Jos varaus tehdään alle 6 viikkoa ennen loman alkua, peritään maksu yhdessä erässä.

Ellei laskua makseta eräpäivään mennessä, on Ikaalisten Kylpyläkaupungilla oikeus perua varaus. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan peruminen on tapahduttava kirjallisesti. Tarvittaessa asiakkaan on esitettävä omistajalle kuitti suoritetusta maksusta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj,y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Peruutukset

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti Ikaalisten Kylpyläkaupungille. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun tieto on saapunut Ikaalisten Kylpyläkaupungille. Mikäli peruutus myöhästyy tai ei saavu lainkaan perille, peruutus voidaan hyväksyä, jos asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana. Varauksen peruuttamisesta pidätetään 20% vuokrahinnasta ja palvelumaksu 19 euroa. Mikäli varauksen peruutus tehdään myöhemmin kuin 21 vuorokautta ennen loman alkua, veloitetaan koko vuokra. Mikäli Ikaalisten Kylpyläkaupunki saa peruutetun lomakohteen vuokratuksi toiselle asiakkaalle, palautetaan vuokra siltä osin, kun asiakkaalta saadaan vuokraa. 20% ja palvelumaksu 19 euroa pidätetään peruutuskuluna joka tapauksessa.

Asiakkaalla on oikeus saada Ikaalisten Kylpyläkaupungille maksamansa vuokra takaisin, lukuun ottamatta 20%:n peruutuskulua ja palvelumaksua, mikäli peruutus johtuu syystä, että asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa asuva henkilö äkillisesti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava tällöin viipymättä ja tapahtuma on osoitettava luontevalla tavalla (lääkärintodistus yms.). Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana tai myöhemmin kuin 48 tuntia ennen varausajankohdan alkua, ei asiakkaan maksamaa vuokrasummaa korvata. Mikäli asiakas muuttaa lomakohdetta tai loman ajankohtaa, pidetään sitä aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena.

Ikaalisten Kylpyläkaupungin oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voi lomakohteen omistaja Ikaalisten Kylpyläkaupungin
välityksellä irtisanoa sopimuksen. Ikaalisten Kylpyläkaupunki on velvollinen ilmoittamaan tästä asiakkaalle viipymättä.
Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Ikaalisten Kylpyläkaupungille maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

Jos varaus joudutaan keskeyttämään asiakkaan tai asiakkaan vieraan häiriökäyttäytymisen takia, niin maksuja ei palauteta.

Mikäli asiakas ei hoida maksuja ajallaan, voi Ikaalisten Kylpyläkaupunki peruuttaa varauksen ilman erillistä ilmoitusta.

Avainten luovutus

Lomamökin avaimet luovutetaan asiakkaalle hänen etukäteen (viimeistään vuorokautta ennen saapumista) mökin
omistajalle, joko puhelimitse tai kirjallisesti, ilmoittamana arvioituna saapumisajankohtana mökillä tai erikseen
sovitussa paikassa. Avaimen saa käyttöön tulopäivänä klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.
(ellei poikkeavaa aikaa ole erikseen mainittu/sovittu)

Oleskelu lomakohteessa ja henkilömäärä

Nämä tiedot pätevät  jokaiseen lomakohteeseen ellei toisin ole esittelyssä kohteen kohdalla mainittu.
Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00.   Lomakohteiden
vuokraan kuuluvat tyynyt, peitot, kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat sekä ruokailuvälineet, polttoaine lämmitykseen,
ruoanlaittoon (grillihiilet eivät sisälly hintaan) ja valaistukseen. Lomamökkien ja loma-asuntojen vuokraushintaan eivät sisälly liinavaatteet (ellei toisin
ole esittelyssä kohteen kohdalla mainittu), mutta niiden vuokraamista hintaan 15 euroa/hlö voi tiedustella varaamisen
yhteydessä. Mökkien vuokraushintaan eivät sisälly wc- ja talouspaperit.

Lomakohteen siivouksesta loman aikana ja sen päättyessä huolehtii asiakas itse. Asiakkaan tulee huolehtia  seuraavista asioista: roskien, pullojen ja omien ruokatarvikkeiden vienti pois tai jätepisteeseen, lattioiden imurointi ja pyyhintä, astioiden tiskaus ja paikoilleen laitto, pöytien ja tasojen pyyhintä, saunan ja wc:n pesu, tavaroiden paikoilleen vienti, vuodevaatteiden ja mattojen tuuletus, vuoteiden petaus, piha-alueen ja grillipaikkojen siistiminen.

Loppusiivouksen voi myös ostaa useimmille mökeille etukäteen hintaan 60-350 euroa/mökki.  Tilattuun loppusiivoukseen ei sisälly astioiden tiskaus, astioiden ja tavaroiden sekä huonekalujen paikalleen laitto eikä roskien vienti. Asiakkaan on lisäksi vietävä tyhjät pullot, tölkit sekä ruokatarvikkeet pois. Mökin tulee olla loman jäljiltä asianmukaisessa kunnossa.

Mikäli varauksen päättyessä ei ole tehty asianmukaista loppusiivousta eikä sitä ole etukäteen tilattu, on Ikaalisten Kylpyläkaupungilla oikeus periä vähintään 60-350 euron suuruinen siivousmaksu.

Internetissä on mainittu kohteet, joihin lemmikkieläinten vienti on sallittu. Joissakin kohteissa lemmikin tuomisesta peritään lisämaksu.

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä mökin varustukseen on merkitty vuoteita. Mahdollisista yövieraista tai juhlista ja muista tilaisuuksista joissa lomakohteen henkilömäärä tilapäisesti ylittyy on sovittava erikseen kohteen omistajan/huoltajan kanssa. Teltan, asuntovaunun tai vuokrattavien välineiden (kuten kylpypalju) käyttö sekä SÄHKÖAUTOJEN LATAUS lomakohteessa ilman omistajan lupaa on kielletty.

Vahinkojen korvaus

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon suoraan lomakohteen
omistajalle.

Vakuusmaksu

Vuokran alkaessa mökin omistajalla on oikeus periä maksimissaan 200 euron vakuusmaksu mökkivuokralaisen
velvoitteiden täyttämisen vakuudeksi ja vahingon varalta. Mökin omistaja palauttaa vakuusmaksun mökin vuokraajalle
loman päätyttyä, mikäli vuokralainen on luovuttanut mökin avaimet ja mökin siivottuna ja normaalissa kunnossa.
Mökin omistaja voi pidättää osan tai koko pantin mikäli yllä olevia velvoitteita ei ole täytetty.

Mahdolliset valitukset

Kaikki lomakohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on ilmoitettava välittömästi suoraan
kohteen omistajalle tai huoltajalle. Mikäli asiaan ei tule korjausta, tulee asiakkaan ottaa 72 tunnin sisällä yhteys
Ikaalisten Kylpyläkaupunkiin. Mikäli asia ei tule vieläkään korjatuksi, asiakas voi tehdä kirjallisen valituksen Ikaalisten
Kylpyläkaupungille. Tämä tulee tehdä kuukauden kuluessa varauksen päättymisestä. Jos asiakas ja Ikaalisten Kylpyläkaupunki eivät pääse yhteisymmärrykseen, voi asiakas saattaa asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

Jos asiakas ei ilmoita havaitsemiaan puutteita heti vuokra-aikana kohteen huoltajalle/omistajalle, katsotaan lomakohteen olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa. Vasta vuokra-ajan jälkeen ilmoitettuja puutteita ei voida yhdessä todeta, eikä Ikaalisten Kylpyläkaupunki ole niistä korvausvelvollinen.

Koska mökit sijaitsevat maaseudulla, on asiakkaan varauduttava siellä oleviin eläimiin, luonnonilmiöihin ja vesijohtoveden väri-, maku- tai hajuhaittoihin. Ikaalisten Kylpyläkaupunki ei esimerkiksi vastaa järvien leväesiintymistä eikä sähkökatkojen tai eläinten aiheuttamista harmeista asiakkaalle.

Vuokrausajat

Kesällä minimivuokrausaika on yleensä viikko ja vaihtopäivä perjantai/lauantai. Myös lyhyempiä varausjaksoja
kannattaa kysyä. Lomakohde on yleensä käytössänne tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Poikkeukselliset
hinnat ja varausajat käytössä jouluna, uutena vuotena ja juhannuksena. Lisätietoja Ikaalisten Kylpyläkaupungin
toimistosta.

Emme vastaa internetin mahdollisista virheistä. Pidätämme oikeuden internetin päivityksen jälkeen tulleisiin
muutoksiin.