Piilota haku
Näytä haku

Yhteystiedot

Mökkiavain / Ikaalisten Kylpyläkaupunki

Puh. 03 450 1222
kylpylakaupunki@ikaalinen.fi

Avoinna ma-pe klo 9:00-17:00

Usein kysyttyä

Näiltä sivuilta löydät vastauksia mökkilomaan liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit tietysti myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puh. (03) 4501 222 tai kylpylakaupunki@ikaalinen.fi niin autamme mielellämme!

Lähetämme varauksen tehtyäsi Sinulle varausvahvistuksen jossa on mökinomistajan yhteystiedot. Avaimista sovitaan suoraan mökinomistajan kanssa. Omistaja tulee joko mökille/sovittuun tapaamispaikkaan vastaan yhdessä sopimaanne aikaan tai kertoo mistä löydätte avaimet. Joissakin kohteissa voi olla käytössä ovikoodi jonka saat varauksen yhteydessä.

Mökkien varustukseen eivät kuulu wc- ja talouspaperit (poikkeuksena Ikaalisten kylpyläalueen lomakylä), useilla mökeillä kuitenkin on ns. aloituspaketti valmiina. Kaikkien mökkien vuokraan kuuluvat tyynyt ja peitteet, mutta ei liinavaatteita, useimmille mökeille voi kuitenkin tilata erikseen liinavaatesetin hintaan 15 e/hlö varauksen yhteydessä. Vuokraan kuuluvat myös polttopuut takkaa ja saunaa varten. Jokaisella mökillä on perusastiasto kyseiselle kohteelle merkitylle henkilömäärällä. Astiaston sisältö vaihtelee mökeittäin, joillakin mökeillä perusastiaston lisäksi on myös lisäastioita (esim. viinilaseja, lasten astioita), joten tarkan astiavarustuksen voit vielä varmistaa suoraan mökin omistajalta.

Mökkiä ei voi varata useampi henkilö kuin mitä mökissä on vuodepaikkoja. Mökillä voi käydä päivävieraita, mutta mm. astiastot, polttopuut ja lämpimän veden riittävyys on mitoitettu kohteessa ilmoitetulle henkilömäärälle. Mahdollisista ylimääräisistä yövieraista on sovittava erikseen mökin omistajan/huoltajan kanssa. Telttaa tai asuntovaunua ei saa käyttää mökin tontilla ilman omistajan lupaa.

Saapumis- ja lähtöajat on sovittu siten, että mökinomistajalla on aina hyvää aikaa tarkistaa ja huoltaa mökki ennen seuraavien asiakkaiden saapumista. Mökinomistajalta suoraan (varausvahvistuksessa saat omistajan yhteystiedot) voit sesonkikauden ulkopuolella kuitenkin tiedustella sovitusta poikkeavia saapumis/lähtöaikoja, jos mökillä ei ole ennen/jälkeen varauksenne toisia asiakkaita. Varmaksi aikaisempaa/myöhempää aikaa ei voi sopia, koska samaan mökkiin voi tulla viime hetkilläkin toinen varaus ennen/jälkeen omaa varaustasi. Jos haluat varmistaa mökin aikaisemman saamisajan tai myöhäisemmän lähtöajan on varminta varata mökki 1 vrk pidemmäksi aikaa varauksen alusta/lopusta jolloin voitte saapua vaikka heti aamulla paikalle tai viipyä iltaan asti.

Mökillä tapahtuneista vahingoista on ilmoitettava mökin omistajalle mieluiten viipymättä ja viimeistään lähdön yhteydessä. Asiakas on velvollinen korvaamaan mökille tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon suoraan omistajalle. Jos omistaja ei ole tavoitettavissa niin vahingosta voi ilmoittaa myös Ikaalisten Kylpyläkaupungin/Mökkiavaimen varauskeskukseen.

Kaikki välittämämme mökit sijaitsevat maaseudulla, joten on varauduttava siellä oleviin eläimiin ja luonnonilmiöihin. Ikaalisten Kylpyläkaupunki/Mökkiavain ja mökin omistaja eivät vastaa mm. järvien leväesiintymistä tai eläinten aiheuttamista harmeista.

Lomakohteen siivouksesta loman aikana ja sen päättyessä huolehtii asiakas itse. Asiakkaan tulee huolehtia seuraavista asioista: roskien, pullojen ja omien ruokatarvikkeiden vienti pois tai jätepisteeseen, lattioiden imurointi ja pyyhintä, astioiden tiskaus ja paikoilleen laitto, pöytien ja tasojen pyyhintä, saunan ja wc:n pesu, tavaroiden paikoilleen vienti, vuodevaatteiden ja mattojen tuuletus, vuoteiden petaus, piha-alueen ja grillipaikkojen siistiminen.

Voit myös ostaa loppusiivouksen etukäteen hintaan 60-200 e (mökin koosta riippuen, kysy lisää varatessasi). Vaikka olisit varannut loppusiivouksen palveluna, pitää mökki olla kuitenkin järjestyksessä ja tavarat paikoillaan sekä yleisilmeeltään hyvän tavan mukaisesti siisti jäljiltänne.

Internetissä on erikseen merkitty mökit joihin saa vapaasti ottaa mukaan lemmikkieläimen. Osassa mökeistä on merkintä “sopimuksen mukaan” jolloin lemmikistä on erikseen sovittava ja eläimen mukaan ottamiseen voi olla rajoituksia. Muille mökeille lemmikkejä ei saa ottaa mukaan.

Kaikista mökin kuntoon ja varustukseen liittyvistä huomautuksista on ilmoitettava heti suoraan mökin omistajalle tai huoltajalle. Omistaja on velvollinen viipymättä korjaamaan asian. Mikäli asiaan ei tule yhteydenotosta huolimatta korjausta niin ota 72 h sisällä yhteyttä Ikaalisten Kylpyläkaupunkiin/Mökkiavain varauskeskukseen. Mikäli asia ei vieläkään korjaannu niin voit tehdä kuukauden kuluessa varauksen päättymisestä kirjallisen valituksen Ikaalisten Kylpyläkaupungille ja jos asiaan ei silti tule yhteisymmärrystä niin asian voi saattaa kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.