Piilota haku
Näytä haku

Yhteystiedot

Mökkiavain / Ikaalisten Kylpyläkaupunki

Puh. 03 450 1222
kylpylakaupunki@ikaalinen.fi

Avoinna ma-pe klo 9:00-17:00

Kaikki Ikaalisten Kylpyläkaupungin/Mökkiavaimen mökit on luokiteltu viiteen tähtiluokkaan.

Vuokramökkien laatutasot

Ikaalisten Kylpyläkaupunki on luokitellut mökit viiteen tähtiluokkaan. Tähtiluokituksen perusteena ovat mökin tekniset ominaisuudet, kuten esimerkiksi huoneistoala, makuutilat, sähköistys, vedensaanti, käymälät ja peseytymistilat.

Mökin ympäristö ja sisustus

Mökin ympäristö ei vaikuta tähtiluokitukseen eikä siinä ole suoraan huomioitu mökkien kalustusta tai sisustusta. Tähtiluokitus kertoo aina minimivaatimustason.


Tähtiluokitus

*

Tupakeittiö. Huoneistoalaa on vähintään 12 m2, useimmiten enemmän. Vuoteet voivat sijaita esimerkiksi tupakeittiössä. Juomavesi haetaan kaivosta tai omistajalta, käyttövesi järvestä. Sauna, joka toimii samalla myös peseytymistilana. Ulkokäymälä. Valaistuksena ovat öljy- ja kaasuvalot, osassa sähkövalo. Kaasukeitin tai puuhella. Puu- tai kaasulämmitin. Ruoan säilytyspaikkana on kellari. Soutuvene.

* *

Tupakeittiö. Huoneistoalaa on vähintään 12 m2, useimmiten enemmän. Makuualkovi tai vuoteet voivat sijaita esimerkiksi tupakeittiössä. Juomavesi kaivosta tai omistajalta, talousvesi järvestä. Viemäröinti. Sauna, joka toimii samalla myös peseytymistilana. Ulkokäymälä. Nestekaasuvalo, useimmiten sähkövalo. Puu-, öljy- tai sähkölämmitin. Puuhella tai kaasu-/sähkökeitin. Nestekaasu- tai sähköjääkaappi. Soutuvene, poikkeuksena lomakylämökit.

* * *

Tupakeittiö. Huoneistoalaa on vähintään 24 m2. Useimmiten ovellinen makuuhuone, osa vuoteista voi sijaita tupakeittiössä. Juokseva kylmä ja lämmin vesi sisällä. Oma sauna, joka toimii usein myös peseytymistilana. Osassa mökeistä myös suihku. Ulkokäymälä. Sähkövalo, -liesi, -jääkaappi ja -lämmitin. Osissa mökeistä voi olla myös nestekaasuliesi tai – jääkaappi. Takka (avo- tai varaava). Oma soutuvene, poikkeuksena lomakylämökit.

* * * *

Tupakeittiö. Huoneistoalaa on vähintään 24 m2. Vähintään yksi ovellinen makuuhuone, osa vuoteista voi sijaita tupakeittiössä tai parvella. Juokseva kylmä vesi ja lämmin vesi sekä suihku. Sisäkäymälä. Oma sauna ja erillinen pesu- tai pukuhuone. Sähkövalo, -liesi, -jääkaappi ja -lämmitys. Takka (avo- tai varaava). Oma soutuvene, poikkeuksena lomakylämökit.

* * * * *

Tupakeittiö tai erillinen keittiö ja olohuone. Huoneistoalaa on vähintään 42 m2. Useimmiten kaksi ovellista makuuhuonetta (vähintään yksi). Osa vuoteista voi sijaita tupakeittiössä tai parvella. Juokseva kylmä ja lämmin vesi sekä suihku. WC. Astianpesukone ja useimmiten pyykinpesukone, mikroaaltouuni. Oma sauna ja erillinen pesu- tai pukuhuone. Sähkövalo, -liesi, -jääkaappi/pakastin ja -lämmitys. Takka (avo- tai varaava). Oma soutuvene, poikkeuksena lomakylämökit.